Mer skoltrött än nu har jag ALDRIG varit!

Sådär ja! Nu är julen förbi, man har fyllt 17, firat in det nya året (2012) och klarat av 3 skoldagar! (y)
Haha, nu lät jag sådär överdrivet glad igen, för sanningen är att jag har varit hemma 2 av 3 möjliga skoldagar. Inte den bästa skolstarten hittills...
Det hade ju varit synd om mig om jag hade varit sjuk men det är jag inte. Jag bara orkar inte gå till skolan längre! Varje dag är det någon form av läxa, prov eller inlämning, eller det känns iaf så. Och jag orkar bara inte ta mig i kragen och sätta igång med nånting längre. Ska det vara så? Att man sitter hela sin gymnasietid (som ska vara den bästa/roligaste tiden i ens liv) och pluggar läxor?!
Jag har aldrig riktigt förstått det där med skolk, vad det ska vara bra för, men det gör jag nu. Det känns bra för stunden, men desto mer man skjuter på något, desto svårare blir det att ta tag i det igen. Så nu sitter jag här med en uppsats (,som ska göras på "universitetsnivå", trots att man bara går i tvåan på gymnasiet,) som är långt ifrån klar men som måste lämnas in imorron förmiddag. Och jag kommer ingenvart på den. Har försökt men det går bara inte. JÄVLA UPPSATSJÄVEL!
eller oj, det där var dumt och barnsligt, förlåt. Låt mig försöka igen. mhmm; "Baserat på mina kunskaper och värderingar anser jag att det är fullständigt onödigt att en individ ska behöva spendera all sin energi och tid på en uppsats som denna. Därför kan jag även dra slutsatsen att jag starkt ogillar uppsatsen då den är den föreliggande orsaken till att jag har tvingats leva psykiskt isolerad från omvärlden under ett par veckor, inklusive jullovet." Bättre så kanske?
Sen ska jag inte ens nämna alla andra läxor jag har hängandes över mig som ett regnmoln. Ingenting är roligt längre, INGENTING!
Nu vill jag bara så långt härifrån som möjligt.



Bild från "den gamla goda tiden". För över tre eller fyra år sedan, då jag nästan skrattade av tanken att ens behöva göra läxa på helger eller lov. Fattar först nu hur bra jag hade det...

RSS 2.0