Råttfärgat hår?

Håller på att färga ögonbrynen just nu. Intresseklubben antecknar. Men sitter med färgen för tillfället så jag får passa mig så att jag inte glömmer tiden dvs. att mina ögonbryn blir svarta. Det passar inte så bra till mitt ljusa hår om man ska vara riktigt ärlig... På tal om det, jag funderar på att färga håret. Inte blondt, inte fin chokladbrun eller fylligt rött, utan tillbaka till min vanliga hårfärg (råttfärgat). Inte för att jag tycker att det är en särskillt snygg färg, ska jag vara ärlig tror jag att jag kommer att se ganska grå och tråkig ut i den. Men jag tänker på mitt hår, jag har försökt spara ut det i flera år nu men det funkar verkligen inte, antagligen för att det slits när jag färgar det blont. Och helt ärligt har jag hällre friskt, lite längre, grått hår än kort, risigt och blondt hår.
.
Nog om det, just nu sitter jag på datorn så jag kan alltså ladda upp "nya" bilder (innan skrev jag på min mobil) så här kommer ytterligare en bild på min syster, men den här gången men en liten kanin (vid namn Tova) i famnen. Ser redan kontaktannonsen framför mig: "Tova 4 år, söker ny familj som kan tänka sig att mata henne med munkar dagligen. Hon söker kärlek och omsorg och kräver mycket uppmärksamhet. Dessutom måste blivande ägare kunna kontrollera hennes ständigt tjatande efter mat och hennes rymningsbenägenhet. Är ni intresserade av denna köttbulle, ring 070-098------." Hehe, man inser att man är lite för besatt av sina husdjur när man dedikerar sånna här texter till dem. Tova, om du läser detta, puss på dig! <3
 

Älskade systeryster! <3

Syrran är iväg i Norge, saknar henne. Det gör nog Malte och Tova med...

Sjuk :(

Ja, vad ska man säga. Just nu ligger jag i sängen med en värmedyna oCh tycker allmänt synd om mig själv. Jag är nämnligen sjuk idag, sååååå jobbigt :/ skulle egentligen gått på fest igår, men eftersom att min näsa rann typ 24/7 och eftersom jag var allmänt seg i hela kroppen kunde jag inte gå... Suck. Jag hade till och med lite feber igår! Och nej, jag överdriver inte, jag tycker verkligen att det är jättesynd om mig när jag är sjuk, har väl ärvt det från mamma skulle jag tro. Verkligen dramaQueen no. 1, fast det kan vara lite smågullgt ibland när hon är så inne i sin egen lilla värld ;) 
Ska nog snart äta trots att jag inte är hungrig ännu (fast mamma tyckte att vi skulle äta vid kl2 så då blir det nog så. Bossen.
Vi hörs! <3

RSS 2.0